O nama

Ko smo mi i čime se bavimo?

 

 

Kompanija Avanglion d.o.o preko 15 godina postoji na tržištu i naša glavna delatnost jeste uvoz i distribucija naočara za sunce i optičkih ramova na tržištu Srbije. Sastavni deo Einar grupacije, kompanija Avanglion nudi najnovije modele naočara pogodne za svakog kupca.

U svom portfoliju nudimo širok portfolio modela svetskih poznatih brendova koji su deo partnerskih grupacija Marcolin, Thelios, Morel i i Einar grupe koji korene vuku iz Francuske, Italije i Mađarske.

Marcolin i Thelios partneri svoja sediša imaju u Italiji odakle potiče i glavni dizajn, ideje i fenomenalne kreacije kolekcija brendova kao što su Tom Ford, Guess, Swarovski, Max Mara, Fred, Celine i mnogobrojni drugi.

S druge strane, sa Einar group-om imamo dugogodišnju uspešnu saradnju, pre svega, u praćenju svetskih trendova i implementiranju istih pri dizajniranju novih kolekcija naočara koja je glavo odličije zajedničkog truda i ulaganja dveju kompanija.

 

Iako je prvenstvena delatnost kompanije veleprodaja, kompanija je rešila da se delom okrene i na maloprodaju sa ciljem da naše kolekcije približimo što većem broju ljudi. Naše ekskluzivne i moderne maloprodajne objekte - OPTIPLAZA - možete pronaći na najboljim lokacijama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kruševcu.

Pored naših optika gde možete pronaći naočare svetskih poznatih brendova, imamo i štandove čiji portfolio se sastoji od kolekcija naočara za sunce Einar Group grupacije - ove štandove možete pronaći u tržnim centrima Delta City, Ušće, Ada Mall i Merkator u Beogradu i  Promenada u Novom Sadu.

 

Za dodatne informacije i pitanja, Kontaktirajte nas.