cart icon

MAX MARA

Odraz italijanskog ukusa za modu i stil – Max Mara raspolaže savremenom kolekcijom za žene, bogatom raskošnim detaljima, koja najbolje ide uz jednostavne odevne kombinacije. Max Mara naočare odraz su ženstvenosti, veštine izrade i bezvremenskog senzibiliteta, napravljene od najkvalitetnijih materijala. Inače je u pitanju brend koji je veoma cenjen i zbog drugih artikala, poput kaputa, odela i drugih dodataka.


Osnovan je 1951. godine od strane pokojnog Ahila Maramotija, koji je imao veliku viziju o Max Mari, čije su radnje danas zastupljene u 100 zemalja. Dugo je ova marka ostala u privatnom vlasništvu, dok u septembru 2020. potpisuje ugovor sa Marcolin Group-om, za proizvodnju i distribuciju naočara širom sveta.


Godinama predstavlja sinonim za kvalitet i stil, te je stoga u stalnoj potrazi za savršenim, kao i balansom između boje i forme. Stoga nova kolekcija Max Mara za 2022. godinu sledi put elegancije pružanjem kvalitetnih i izrazito stilskih artikala. Slaveći 70. godišnjicu, ovaj brend ostvaruje svoje želje i nastavlja da prati razvojni put, koji ide u prilog sofisticiranijem načinu života, usmeravajući pažnju ka ženstvenosti.


Neverovatno uspešna saradnja između pomenutog partnerstva sa Marcolin group-om koja traje godinama, dovela je do kreiranja neverovatne kolekcije, koja predstavlja spoj vrhunskih materijala sa modernim oblicima. Stoga su naočare za 2022. sušta esenciju lepote i glamura.

 

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE