cart icon

Swarovski

Inspirisan idejom da kristal učini dostupnim većem broju ljudi, Danijel Svarovski, boemski draguljar, patentirao je električnu mašinu za sečenje koja preseca kristal preciznije nego ručno. Godine 1895. osnovao je Swarovski u malom gradu Vatensu, visoko u austrijskim Alpima, jer ga je energetski potencijal koji nude obližnje reke činio idealnom destinacijom za prvu proizvodnu lokaciju Svarovski.


Danijelova vizija je bila da koristi kristal i stvori „dijamant za svakoga“, a njegov pionirski duh i inovacije u rezanju stakla pomogli su kompaniji da nastavi misiju danas. Nakon uspešnog globalnog rebrendiranja prošlog proleća, Swarovski je spreman da se proširi van granica jedne specifične kategorije. U najnovijoj Kolekciji II, kreativni direktor, Đovana Engelbert eksperimentiše sa raznim stvarim, osim nakita, kako bi u potpunosti ispunila obećanje brenda o kristalnom stilu života.


Svarovski ponosno osnažuje svoju ponudu naočara novim komadima. Proširujući Кolekciju II kod kupaca se budi začuđujući utisak o ovim briljantnijim naočarima radi potpunog izražavanja ličnog stila. Кao sve Swarovski naocare za sunce, i nove su dizajnirane da upotpune svačiji izgled i mogu se kombinovati sa nakitom i raznom odećom, kako bi išle uz svačiji ukus.


Swarovski naocare za sunce krase sitni, blještavi detalji, koji mame poglede svojim izgledom. Od početka rada u Austriji 1895. godine, Swarovski kristali su proširili svoje carstvo na vrhunske naočare, koje se proizvode od odličnih materijala, ekskluzivnih metala i acetata kako bi upotpunili svoj repertoar modernih, atraktivnih, ali iznenađujuće otpornih proizvoda.


Upadljivi Swarovski komadi sadrže mnogo više od kristala; njihove metalne i acetatne naočare su lepo dizajnirane, pune sitnih i izuzetnih detalja, sa vrhunskim, precizno rezanim staklićima. 

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE