cart icon

Guess

 

Sve je počelo od ideje braće Pola i Morisa Marcijano, koji su osnovali Guess i ubrzo napravili pometnju u SAD-u. Džins sa 3 rajsferšlusa i uske farmerke, bile su samo početak ove duge priče o uspehu. Guess je impresionirao svoje fanove ne samo svojom trendovskom modom i kolekcijama aksesoara, već i privlačnim reklamama sa modelima kao što su Klaudia Šifer i Paris Hilton. Pored veoma traženih torbi ovog brenda, Guess naočare za sunce su podjednako popularne među fanovima širom sveta.


Od 1980-ih, ovaj marka se zalaže za dosledno visoku modu, odeću i razne aksesoare. Guess naočare za sunce odraz su klasičnog stila uparenim sa savremenim dizajnom. Mogu se naći u svetlim bojama, ili tradicionalnim tonovima braon i crne. Odlikuje su visokim kvalitetom i pogodnošću za svakodnevno nošenje, kao i raznolikošću okvira. Od okruglih do kvadratnih, naći ćete Guess naočare za sunce u raznim varijantama na Avanglionu.


Ovaj brend je brzo postao simbol mladog, seksi i avanturističkog načina života širom sveta. Najnovija kolekcija naočara sadrži niz modernih šik, bezvremenskih dizajna koji savršeno oličavaju stav brenda. Moderan klasični dizajn za muškarce odaje duh savremenosti, dok žene ublavnom biraju zanimljive, privlačne i ženstvene naočare u zadivljujućoj paleti boja, koje se sigurno dopunjuju svakoj modnoj odeći.


Tokom 2013. Guess je postao deo portfelja Marcolin, a brend je počeo da proizvodi naočare koje odgovaraju savremenom stilu koji svi poznajemo, volimo i očekujemo. Guess kreira okvire koji će biti aktuelni, zabavni i lepi, ne samo tokom jedne sezone, već tokom cele godine. Danas je sinonim za globalni lifestyle, koji nudi punu paletu odeće i aksesoara i tako brine za mlade, glamurozne i moderne potrošače.

 

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE