cart icon

Timberland

U pitanju je svetski lider na polju dizajniranja i proizvodnje odeće, obuće i drugih modnih dodataka. Svoju popularnost je stekao tokom 1973. i to po žutim čizmama, dok je decenijama kasnije uspeo da izgradi veliku imperiju koja danas pruža neverovatne proizvode, po pitanju stila, izrade i funkcije.


Popularnost Timberlenda vlada širom sveta, a proizvodi ovog brenda mogu se naći u bolje snabdevenim radnjama. Velika posvećenost stvaranju ovih neverovatnih artikala proističe iz želje za kreiranjem inovacija, originalnosti i vođenjem rada na jedan odgovaran način, tako da artikli odgovaraju zajednici u kojoj živimo. Podsetimo se kolekcije koju je predstavio zajedno sa Marcolinom 2003. godine, Timberland okviri i naočare za sunce iz tog perioda i dan danas predstavlju simbol lifestile života, te tako ljudi i danas mogu nositi ove naočare, ukoliko ih imaju u svojoj kolekciji.


Timberland sunčane naočare namenjene su jačem polu koji voli klasičan stil, suptilne logotipe i privlačne oblike. Veliki broj ovih komada dostupan je u raznim veličinama, da bi se zadovoljile potrebe svetskog tržišta. Timberland proizvodi svoje artikle sa visokim stepenom odgovornosti, te tako sve naočare za sunce ovog brenda imaju najmanje 35% biološkog saržaja i oznaku “earthkeepers”. Danas je earthkeepers deviza u srcu samog brenda, jer se teži poboljšanju društvenih uslova na svetskom nivou, obnavljanju spoljašnjosti, kao i poboljšanju uslova na globalnom nivou.

Stoga polarizovane naočare ovog brenda štite od potencijalnog opasnog plavog svetla, a pritom i poboljšavaju vizuelne performanse povećanjem percepcije. Ovaj aksesoar smatra se odličnim modnim dodatkom, koji se može nositi bilo da uživate na otvorenom u prirodi, vozite se po gradu ili van njega.


Nova kolekcija za proleće 2022. fokusira se na kombinaciju inovativnog dizajna sa kvalitetnim materijalima, modernim oblicima i primamljivim bojama. Rezultat ove zamisli jeste bogat asortiman naočara, koje oživljavaju klasičan dizajn kroz moderne oblike i smele boje, pružajući istovremeno udobnost, visok stil i funkcionalnost.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE