cart icon

Skechers

Sketchers se rodio pre tri decenije u Južnoj Kaliforniji i relativno brzo je uspeo da se ustoliči kao jedan od najpopularnijih svetskih brendova u svetu muške, ženske i dečije mode, i to zahvaljujuću nepogrešivom prepoznavanju pulsa tržišta.


Kod nas se ime ovog brenda prvenstveno vezuje za obuću koja je sinonim za udobnost. Od skoro su našim kupcima dostupne i Sketchers naočare koje predstavljaju savršen odraz filozofije ovog brenda – spojiti najnovije trendove i vrhunsku izradu u proizvode koji će biti pristupačni svima.


Sketchers naočare zauzimaju istaknuto mesto u svetu modnih aksesoara zahvaljujući klasičnom dizajnu interpretiranom na savremen način i izuzetnoj izradi od inovativnih materijala poput karbonskih vlakana i aluminijuma.

 

Sketchers naočare namenjene su osobi koja neguje aktivan život, voli da je u pokretu i želi da se istakne. U raznovrsnoj ponudi nalaze se naočare za svačiji oblik lica i ukus: ovalne, četvrtste, cat - eye, avijatičarske naočare, naočare idealne za bavljenje sportom na otvorenom, ali i one koje će vašem izgledu dati dozu holividskog glamura. 

DIOPTRIJSKI OKVIRI