cart icon

Moncler

Moncler je skraćen naziv imena planinskog seoceta nedaleko od Grenobla - Monestier-de-Clermont, gde je ovaj brend rođen 1952. godine. Fokus brenda u početku je bio isključivo na proizvodnji zimske sportske garderobe, ali to će se promeniti 2000tih kada brend doživljava svoj preporod.

Pod vođstvom Remo Rufinija Moncler biva vođen jednom potpuno drugačijom vizijom: kreirati proizvode koji će na jedinstven i kreativan način objediniti prepoznatljivo nasleđe i vrhunski kvalitet brenda sa modnim inovacijama. Ovaj spoj tradicije i trenda sadrži i sam moto brenda Moncler - ,,rođen u planinama, živi u gradu“.

Danas ovaj brend nudi široku paletu proizvoda među kojima posebno mesto zauzimaju naočare Moncler Lunettes koje su savršen odraz vrednosti brenda: izuzetnost u estetskom i funkcionalnom smislu.

Dizajn Moncler naočara nedvosmisleno se oslanja na standarde koje je brend postavio još na svojim počecima, ali je preoblikovan na jedan nekonvencionalan, kosmopolitski način.


Tako ćete u kolekciji pronaći modele koje podsećaju na naočare za planinske uslove, ali potpuno stilizovane tako da se mogu nositi svaki dan. Tu su uniseks modeli klasičnog oblika, naočare ovalnog rama koje će odgovarati svačijem obliku lica, kao i naočare naglašene geometrije koje će vašem licu dati jedan upečatljiv izgled.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE