cart icon

Max & Co naocare za sunce

Ponosno prenosi inovativnost, kreativnost i kvalitet kroz sve svoje modele. Max&Co je definitivno jedan od svetskih brendova, koji je najpoznatiji po odeći za žene sa stilom, koje su ponele mnoge poznate dive, umetnice, naučnice i mnoge druge.


Potreba da nežnijem polu pruži mogućnost da se oseća opušteno i samouvereno u svakoj prilici, jeste tajna popularnosti ovog brenda. Još od 1986. Max&Co uspeva da ide u korak sa generacijama i uvek pruži nešto novo i trendi, a pritom ostaje dosledan samom sebi.


Prilikom kreiranja modela teži da predstavi sofisticiran dizajn, koji savršeno balansira njegovu funkciju i formu. Isti slučaj je i sa Max&Co naočarima, koje se decenijama unazad mogu primetiti na licima mnogih poznatih ličnosti. Odvažne, ali ženstvene i uvek prijatne za nošenje, pritom u različitim sofisticiranim tonovima, teksturama, materijalima i bojama. Siluete naočara se kreću od poznatih retro modela do stilova koji su u skladu sa današnjom modom.


Moto kolekcije ovog brenda za 2022. zrači strašću, inspirišući žene da treba da nose svoj stil gde god da krenu i da žive punim plućima. Max&Co nam predstavlja naočare koje su odraz mladalačkog i trendi stila. Jedan statički dodatak na licu, koji toliko snažno doprinosi našoj privlačnosti, a pritom se smelo poigrava sa modom. Nova kolekcija prikazuje razigranu ženstvenost, izraženu raznim oblicima, koji su kombinovani na prefinjen i inovativan način.


U novoj kolekciji su zastupljeni dobro poznati ramovi, boje na istima, originalan dizajn, karakterističan po kontrastnim linijama, materijalima i elementima, koji odražavaju jedan prefinjen avangardni stil Max&Co.

 

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE