cart icon

Marciano

Guess je počeo još 1961. godine u Los Anđelesu kao samostalan brend, a vremenom je postao deo kompanije Marciano, te je danas poznata linija Guess by Marciano, koja je dobila ime po četiri brata koji su osnovali ovu marku.


Obrnuti trougao i znak pitanja jeste prepoznatljiv logo širom sveta, a najpopularniji je među mlađim ženama zbog svoje povoljnosti. Asortiman Guess by Marciano bogat je širokom paletom raznih dizajna sunčanih naočara za nežniji pol, sa dostupnim optičkim sočivima. Brend je uzeo tradicionalni mačkasti okvir naočara i udahnuo im novi život.


Nova kolekcija iz ove linije je elegantna i moderna, dizajnirana posebno za lepši pol koji voli smelost kad je u pitanju nošenje ovih zanimljivih aksesoara. Кolekcija je otmeno seksi, ali nudi i veoma sofisticiran stil koji izražava glamur u svakodnevnoj modi. Guess by Marciano prati trend pravog Guess-a čiji je stil uvek moderan.


Sve guess by marciano naocare za sunce napravljene su od najkvalitetnijeg materijala koji čini ovu liniju toliko poznatom i popularnom u odnosu na mnoge druge optičke brendove. Zaista predstavljaju pristupačan glamur koji se lako upotpunjava svakoj odeći i prilagođava raznim haljinama.

Linija predstavljena na našem sajtu je deo koju modna kuća nudi, a posvećena je isključivo ženama, jedinim nosiocima ovih optičkih proizvoda. Svaki model je dostupan u različitim bojama, kako bi zadovoljili svačiji ukus. Guess by Marciano naocare za sunce omogućavaju vam da prihvatite svoju ličnost i izaberete ono što vas najbolje predstavlja.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE