cart icon

Loewe

Od svojih skromnih početaka u Španiji daleke 1846 pa do danas, Loewe se na svetkom tržištu pozicionirao kao luksuzni modni brend. Počeci se vezuju za izradu kožne galanterije, dok danas Loewe objedinjuje više kolekcija muške i ženske garderobe i aksesoara, među kojima posebno mesto zauzimaju naočare.


Treba pomenuti da je dolaskom Jonathan Anderson-a na mesto kreativnog direktora 2013. Loewe doživeo potpunu transformaciju. Ono što je ostalo isto od nastanka brenda je posvećenost vrhunskoj izradi proizvoda od najkvalitetnijih materijala, ali sada uz podršku najsavremenijih tehnologija i kreativnog i inovativnog načina razmišljanja. Majstori koji stvaraju pod okriljem ovog brenda inspiraciju pronalaze u velikoj meri u modernoj umetnosti, pa ne čudi što su njihove kreacije prava mala umetnička dela.


To se posebno može reći za Loewe kolekciju naočara u kojoj ćete pronaći klasične komade besprekorne izrade, ali i komade koji su toliko upečatljivi da vam nijedan drugi aksesoar neće biti potreban. Ono što odlikuje svaki model naočara je zapravo ono što čini okosnicu filozofije samog Loewe brenda – kombinovanje tradicionalne tehnike i najsavremenije tehnologije u izradi proizvoda neprolazne lepote!

NAOČARE ZA SUNCE