cart icon

KREUZBERGKINDER

Brend Kreuzbergkinder dobio je ime po predgrađu Berlina – Kreuzberg, iz kojeg je potekao jedan od osnivača brenda Gili Shani. Želeo je da kreira naočare koje će biti odraz njegove kreativnosti, individualnosti i slobode, ali i nesputane prirode samog grada Berlina, a pritom biti pristupačne mladom kupcu. Kreuzbergkinder naočare su upravo takve.


Dizajneri ovog brenda crpe inspiraciju iz alternativne underground umetničke scene Berlina i slobodnog duha tako karakterističnog za ovaj grad. Zato se može reći da je namenjen upravo takvoj publici: onoj koja teži slobodi, kreativnosti, jedinstvenosti.


Sloboda kojoj teži nova generacija ne leži u luksuzu, već u životu po sopstvenim pravilima i prihvatanju sopstvene strastvene prirode. Dizajneri brenda kreiraju modele za ljude različitih kultura i životnih stilova, ali one koji imaju smelosti da kažu ne konvencionalnom. Pojedince koji teže pomeranju granica i žele da ponesu nešto po čemu će se izdvojiti iz mase običnog i modernog, onako kako modu shvata većina.


Kreuzbergkinder ili ,,deca Kreuzberga“ objedinio je nekoliko kolekcija: Distruption, #evolutioncollection, Icon, Level 2 i First collection. Ukoliko mislite da naočare nisu samo običan ukras na licu, već detalj koji može da pošalje moćnu poruku svima oko vas, izaberite Kreuzbergkinder.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE