cart icon

Kenzo sunčane naočare

Brend Kenzo je osnovan 1970.godine kada svoj život započinje u malom butiku u Parizu gde se prodaju originalni, ručno rađeni odevni komadi za žene. Osnivač je Kenzo Takada koji je imao viziju da tradiciju obogati novim trendovima i tako stvori kombinaciju koja odgovara savremenom dobu. Kenzo sunčane naočare su važan deo ovog koncepta i proizvode se prema modelu koji je doneo uspeh među kupcima.

 

Poštujući istoriju i tradiciju, Kenzo donosi originalnu viziju kako treba da izgledaju moderne ženske i muške sunčane naočare. One odgovaraju svima koji se ne plaše printa i boja mada su u ponudi i klasični modeli koji su jednobojni i samim tim svedeniji izbor što nekim kupcima i te kako odgovara.

 

Uz vaš omiljeni model dobićete stil, jedinstvenost i eleganciju po kojoj ćete se razlikovati.

 

Avijatičarke, cat-eye, klasičan oblik, okrugle, „oversize“, pravougaone, ovalne, Kenzo nudi sve modele koji će zadovoljiti vaše afinitete. I dok su okviri nešto što je klasično i tradicionalno, boje i šare su odraz modernog dizajna, a kvalitet sastavni deo svakog originalnog modela. To znači da će vas ovaj aksesoar pratiti tokom mnogih godina i uvek izgledati savršeno jer su dizajnirani tako da svake sezone budu u trendu.

 

Ramovi su jednobojni i sa printom, a stakla u metalik bojama koja su završni deo prelepog dizajna. Ovaj miks japanskog i zapadnjačkog koncepta je stvorio efektne, a uklopive - Kenzo naočare za sunce!

 

Važno je naglasiti da originalni modeli donose i kvalitetna stakla koja su pravilno zasenčena, ali i sa kompletnom UV zaštitom koja je neophodna pri svakodnevnom izlaganju suncu. Koža oko očiju je tanka, a oči osetljive pa je adekvatna zaštita važna tokom svakog godišnjeg doba.

 

Kenzo sunčane naočare za muškarce i žene su idealan model koji se može nositi u raznim prilikama i biti aksesoar koji se ističe, uklapa, privlači pažnju i govori da ste smeli, originalni i sasvim jedinstveni.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE