cart icon

IcBerlin

IcBerlin naočare neodvojive su od garda Berlina, grada koji živi po sopstvenim pravilima. Upravo su takve IcBerlin naočare – ne prate slepo svetske modne pravce, već pričaju sopstvenu priču. One su tu da vam poruče da budete svoji, da sledite sopstvene stavove i ne marite previše za dominantne trendove. One su tu da vam pomognu da naglasite sopstvenu individualnost i osećate se dobro u svojoj koži.

,,Otvori oči, otvori um“ poručuje ovaj brend najfinijih ručno rađenih naočara.
Osnovan 1996. godine u Berlinu u međuvremenu se proširio na preko 60 zemalja Evrope, Azije i Severne Amerike. Uprkos globalnom prisustvu i dalje se svaki primerak naočara izrađuje ručno i sa veliko pažnjom od strane vrsnih majstora, inženjera i umetnika.

Priznanje za jedinstven dizajn, besprekornu izradu i neprestano pomeranje granica u svetu mode došlo je u vidu čuvene Silmo d`or nagrade na smotri koja predstavlja ono najbolje što industrija naočara ima da ponudi.

Šta je ono što odlikuje IcBerlin naočare? To je korišćenje novih materijala, naglašena funkcionalnost, ramovi modernih oblika, posvećenost svakom detalju i upotreba inovativnih rešenja poput naočara bez šarki kojima je napravljena prava mala revolucija u indsutriji.

Rezultat su naočare vrhunskog kvaliteta i svevremnog dizajna za istinske individualce.

NAOČARE ZA SUNCE