cart icon

Givenchy

Skoro sedam decenija je prošlo od nastanka jednog od najpoznatijih modnih brendova današnjice. Ali Givenchy nije samo još jedan luksuzni brend. Od samog nastanka gledali smo kako se transformiše iz klasičnog u moderno, sve vreme zadržavajući ženstvenost i elaganciju kao svoja glavna obeležja.


Nastao u ,,kreativnoj kuhinji“ Hubert de Givenchy – ja, postaje gotovo legendaran nakon saradnje sa ikonom stila Audrey Hepburn koja postaje muza ovog umetnika. Nikada nećemo zaboraviti Givenchy crnu haljinu koju je Audrey nosila u čuvenom filmu

 

,,Doručak kod Tifanija“, kao i njen zavodljiv pogled preko spuštenih Givenchy naočara. Adrey, ali i Grace Kelly, Jackie O nekada, a Lady Gaga, Julia Roberts, Cate Blanchett i Julianne Moore danas, samo su neka od imena koja su sa ponosom nosila ovaj brend.

 

Dah Givenchy glamura i sofisticiranosti dostupan je i kod nas zahvaljujući najnovijoj kolekciji naočara. Ono što odlikuje novu kolekciju je raznovrstan izbor modela po kojima je ovaj brend postao planetarno poznat, ali osavremenjenog dizajna prilagođenog modernoj ženi i muškarcu. U kombinaciji različitih boja, materijala i klasičnih kao i neobičnih oblika, sigurno ćete pronaći nešto što će se savršeno uklopiti u vaš stil i što ćete sa zadovoljstvom nositi godinama.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE