cart icon

Fred

Neki ljudi rođeni su pod sjajnom srećnom zvezdom. Ali u slučaju Freda Samuela izgleda da nisu u pitanju zvezde, već blistavo drago kamenje. Rođenjem u porodici draguljara, njegov životni put je već bio predodređen. Vremenom se istakao kao jedan od vodećih stručnjaka u ovom poslu.


Neiscrpnu inspiraciju Fred Samuel pronalazio je u moru i predelima Argentine okupane suncem. Urođen senzibilitet, osećaj za lepo, ali i sklonost ka eksperimentisanju vodili su ka stvaranju jednog od svetski poznatih brendova prepoznatljivog po nakitu i naočarima koji spajaju luksuz i sofisticiranost.


Fred naočare za nju i njega dolaze u tri stilski različite kolekcije: Chance Infinie, Force 10 i Pretty Woman. Naočare Chance Infinie odlikuje sofisticiran dizajn, ramovi ovalnog i rektangularnog oblika, i detalji na bočnim stranama po kojem su i prepoznatljive – simbol za beskonačnost.


Romantični modeli Pretty Woman kolekcije imaju elegantan četvrtast ili ovalni okvir od metala u ružičastom i zlatnom tonu, a na bočnim stranama nalazi se ljupki detalj u obliku srca.


Force 10 sadrži velik izbor naočara sa okvirima od ovalnih i četvrtastih, do avijatičarskih. Diskretni metalni okviri, stakla raznovrsnih nijansi, sa i bez gradijenta, i detalj u vidu nautičkog konopca, obeležja su ove izuzetne uniseks kolekcije naočara.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE