cart icon

Fendi

Sve je počelo kada je bračni par Adele i Edoardo Fendi otvorio maleni butiku u samom srcu Rima davne 1925. godine. Ubrzo nakon pokretanja izrade i prodaje torbi i proizvoda od krzna, lansirane su odevne kolekcije za žene i muškarce, i od tada pa sve do danas slava ovog italijanskog brenda ne jenjava. Tome je znatno doprineo dolazak Karla Lagerfelda 1965. koji je svojim kreativnim genijem doprineo da Fendi zauzme mesto u samom vrhu sveta mode.


Ovo je jedan od retkih planetarno poznatih brendova koji se i dalje nalazi u rukama svojih osnivača – porodice Fendi. Zato ne iznenađuje da tako pažljivo neguju tradiciju ovog brenda, ali i neprestano uvode inovacije na modno tržište i lansiraju nove trendove.


Ova modna imperija objedinjuje kolekcije muške i ženske garderobe, parfeme, nakit, kao i modne aksesoare koje odlikuje majstorska izrada, savremen dizajn i čist luksuz kao zaštitni znak brenda Fendi. Naočare nisu izuzetak.

 

U najnovijoj Fendi kolekciji lako ćete pronaći za sebe model koji će podići svaku vašu odevnu kombinaciju. Tu su oversized, cat eye, klasični svevremeni modeli, kao i oni neobičnog oblika ako želite da se izdvojite iz mase. Svaki model na sebi ima mali detalj u vidu slova F na dršci ili printa na ramu po kojima su Fendi proizvodi prepoznatljivi svuda u svetu.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE