cart icon

DITA

Brend Dita nastaje 1995. godine sa idejom da kreira naočare koje će se odlikovati diskretnim luksuzom i objediniti kako modele upečatljivog dizajna, tako i one klasičnog izgleda, ali interpretiranog na savremen način. U tome su i uspeli, te Dita danas predstavlja jednog od lidera u svetu industrije naočara za sunce i vid.

Već na samom početku svog postojanja uspeva da se pozicionira kao high end brend i može da se pohvali da je prvi izbor mnogih poznatih ličnosti.

Iza izrade Dita naočara stoje na desetine vrhunskih majstora koji su ceo život posvetili usavršavanju svojih veština, a da bi se napravio jedan okvir naočara potrebno je 8 meseci i čak 350 nezavisnih koraka. Proizvodnja koja se odvija u Japanu podrazumeva kombinaciju tradicionalnih metoda i najsavremenijih tehnologija, a svaki par naočara pregleda se ručno kako bi se garantovalo dostizanje najviših standarda kvaliteta koji su odlika ovog brenda od samog početka.

Dita za sebe voli da kaže da ona nema kupce već sledbenike koji se prepoznaju medju sobom po ovom besprekornom modnom detalju i zajedničkom osećaju za stil. Odabirom Dita naočara i sami postajete član ove porodice.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE