cart icon

Dior naočare za sunce

Dior naočare su obavezan deo svakog modnog stila!

 

Reč je o jednom od najpoznatijih brendova koji diktira modne trendove. Dior je modna kuća koja ima uspeha u lansiranju brojnih, različitih linija, a jedan su i sunčane naočare.

 

Dior je brend koji je osnovan od strane francuskog dizajnera Kristijana Diora, pre svega kao modna kuća koja prodaje odeću i obuću, a kasnije parfeme, aksesoare i 1960. godine i modele naočara za muškarce i žene.

 

Uspeh se nalazi u jedinstvenom dizajnu, kvalitetnim kombinacijama materijala i vizionarskom pristupu svakoj kreiranoj liniji u svakoj sezoni. Posvećenost osmišljenom modelu ponaosob je tajna uspeha ovog brenda koji traje preko 70 godina i sa pravom se nalazi na tronu kada su u pitanju giganti u svetu mode.

 

Okrugle, ovalne, u zanimljivim geometrijskim oblicima, sa printom, futurističke, retro, avijatičarske, „cat-eye“, „oversize“, kao i brojni modeli čine ovaj brend neprikosnovenim u izradi najpoznatijih naočara za sunce na svetskoj sceni.

 

Brilijatno osmišljeni ramovi upotpunjeni su staklima u mat, sjajnoj, sa printom, i varijatnama u najraznovrsnijim bojama. Neki od modela imaju rastegljivu traku umesto rama, poput skijaških modela, neki, pak, stakla koja obiluju bojama i daju fascinantan odsjaj istovremeno pružajući maksimalnu zaštitu očima. Sve je ovo samo mali deo ponude Dior naočara za sunce koji svake sezone pomera granice i kupcima donosi nešto sasvim novo.

 

Čak i za najizbirljivije ovde se može pronaći najbolji model – od inovativnog sportskog modela koji kombinuje kačket sa naočarima, pa do klasičnih modela u crnoj boji i sa dobro poznatim modelom rama.

 

Menjaju se okviri, materijali i boje, ali Dior ne odustaje od prepoznatljivog kvaliteta po čemu se izdvaja. Ram je uvek pravilno konstruisan, udoban, lagan pa su sunčane naočare prijatne za nošenje tokom dužeg vremenskog perioda. Uz to, uživanju u nošenju doprinose i kvalitetna stakla koja prijaju očima, odmaraju ih i čuvaju vid, do čega Dior kompaniji veoma stalo.

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE