Culter and Gross

Brend Culter and Gross nastao je u saradnji između dva velika prijatelja, dva optičara koji su od male londonske optičarske radnje stvorili brend naočara za sunce impozantnih razmera.

Od 1969. godine, ova dva prijatelja smatraju se pionirima novog pristupa u izradi naočara za sunce. Njihova osnovna filozofija, koja je privukla mnogobrojne rok zvezde, pisce i kraljeve, ogleda se u tome da se ne radi o tome kako mi vidimo svet, već kako nas drugi vide.

Optičari su napravili savršenu sinergiju ukusa i tehičke izrade i brzo učvrstili svoju reputaciju apsolutnih lidera u indrustriji proizvodnje naočara. Elegancija, karakter i magija u svakoj liniji izdrade Culter and Gross naočara, očarava i menja lica generacija koje su prošle i koje tek počinju da uživaju u izvrsnim aksesoarima.

Za ova dva prijatelja se kaže da su optičke arhitekte koje konstantno tragaju za unapređenjem. Culter and Gross naočare za sunce i okviri koje proizvode, ruše ustaljene kalupe svojom unapređenom metodologijom i, upotrebom najfinijih sirovina, proizvodnjom uz neslućeni entuzijazam, slave jasnoću vizije i izvrsnost modela.