cart icon

Ženske naočare za sunce Celine

 

Celine ženske naočare za sunce će vas oduševiti zanimljivim okvirima neobičnih geometrijskih oblika, ali i prepoznatljivih, klasičnih cat-eye varijanti. One su na prvi pogled klasične, luksuzne, ali imaju i pečat modernih linija koje pokazuju da ovo nisu retro modeli već dizajn za 21. vek.

 

Celine je brend poznat po luksuznim, glamuroznim i minimalističkim ženskim odevnim komadima kao i vintage modnim dodacima. Osnovani su 1945. i od tada do danas su se svojim kvalitetom i jedinstvenim dizajnom izdvojili među konkurencijom, gradeći ime i brend koji je sada prepoznatljiv svuda u svetu.


Njihov moto ih čini jedinstvenim „manje je više“ pa sa inovativnim pristupom modi unose eleganciju u svaki komad koji proizvedu.


Svoj talenat i uspeh u poslu su proširili i na ženske naočare za sunce koje uspešno spajaju retro i moderno u prelepim ramovima i njihovim bojama. Prate ih kvalitetna stakla koja mogu biti sa i bez dioptrije, izuzetnog kvaliteta, sa svim optičkim zaštitama i prijatna za oko.


To je ono po čemu su postali prepoznatljivi, a kao renomirani brend Celine naocare, cena nije previsoka i svako ih može priuštiti sebi. Na tome su zahvalne dame širom sveta. Odmorite oči i investirajte u kvalitetne zenske naocare za sunce Celine. To je izbor zbog kog ćete uvek biti srećni.


Ne može im se pripisati samo jedan stil već čitava kolekcija uspešno odgovara damama različitog ukusa, dobi i potreba. Zbog toga, kada su u pitanju Celine naocare, prodaja je uvek aktuelna i svuda gde se brend pojavi, one ostavljaju svoj pečat. Ova Francuska kuća je pronašla savršen balans elegancije i neprolaznog glamura pa je zato i izbor mnogih.


Ako tražite jedinstvenosti, upečatljivost, moderan, klasičan stil bez previše isticanja – Celine ženske naočare moraju biti vaš izbor. One donose dozu luksuza i modernog dizajna koji se uklapa uz svaku odevnu kombinaciju i vaš osećaj za lepo.
Sa Celine linijom naočara za sunce nema pogrešnog izbora!

DIOPTRIJSKI OKVIRI

NAOČARE ZA SUNCE